Ποιοι Είμαστε

Οι φλεβικές παθήσεις είναι αρκετά συχνές, ιδιαίτερα στις γυναίκες, και δημιουργούν τόσο ιατρικό όσο και αισθητικό πρόβλημα επηρεάζοντας την καθημερινότητα των ασθενών. Η έγκαιρη διάγνωση και η κατάλληλη θεραπεία αποτελούν το κλειδί στην επιτυχή αντιμετώπιση τους.

To Κέντρο Αγγειακών Θεραπειών «Vein Therapy», δημιουργήθηκε για να καλύψει την ανάγκη αυτή σε ένα πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο με άρτια ενημερωμένο προσωπικό. Εξειδικευόμαστε στην λεπτομερή διάγνωση και αντιμετώπιση κάθε μορφής φλεβικής νόσου (κιρσοί, ευρυαγγείες, φλεβικά έλκη, θρόμβωση κ.α.) βασιζόμενοι πάντα σε αποδεδειγμένες μεθόδους θεραπείας, εφαρμόζοντας απόλυτα σύγχρονες τεχνικές καθιστώντας την θεραπεία απλούστερη, ανώδυνη και ασφαλέστερη.

Η εξειδίκευσή μας στα φλεβικά προβλήματα μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε στους ασθενείς μας αξιόπιστες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Ο υπεύθυνος του Κέντρου «Vein Therapy» Δρ. Κωνσταντίνος Λαμπίδης είναι από τους πρώτους που εφάρμοσε με επιτυχία την θεραπεία των κιρσών με laser στην Ελλάδα.

 

Οι αξίες μας

Στο Κέντρο Αγγειακών Θεραπειών «Vein Therapy», η αντιμετώπιση των αγγειακών και ιδιαίτερα των φλεβικών προβλημάτων αποτελεί πρωταρχική μας μέριμνα. Επιδιώκουμε να προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα τόσο κλινικά όσο και αισθητικά με την μικρότερη δυνατή επιβάρυνση και όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα.

Γι’ αυτό, όλες μας οι δραστηριότητες ασκούνται με βάση την:

Ειλικρίνεια: στην ενημέρωση, στην διάγνωση και στις θεραπευτικές επιλογές.

Προσωπική φροντίδα: στις ανάγκες και ιδιαιτερότητες του κάθε ασθενή.

Αποτελεσματικότητα: στην θεραπεία με στόχο πάντα το βέλτιστο κλινικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

Εστιάζουμε:

  • στην άσκηση μιας «Ιατρικής με Ανθρώπινο πρόσωπο»
  • στην καλύτερη θετική εμπειρία των ασθενών μας
  • στο άμεσο αλλά και μακροχρόνιο αποτέλεσμα
  • στην αξιοποίηση των πιο σύγχρονων θεραπευτικών επιλογών στο χώρο της αγγειολογίας – φλεβολογίας
  • στην συνεργασία με αξιόπιστα Ιατρικά κέντρα και προσωπικό.

Με βάση τα όσα προσλαμβάνουμε από τους ασθενείς μας, είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε με επιτυχία και αξιοπιστία στις προσδοκίες τους.

Ποιοι Είμαστε

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ONLINE ΡΑΝΤΕΒΟΥ