Επικοινωνία

Ιατρείο Αθήνας

To Ιατρείο της Αθήνας βρίσκετε στην περιοχή των Αµπελοκηπων δίπλα ακριβώς απο απο το ξενοδοχείο President.

Σε ένα πλήρως εξοπλισµένο χώρο µε άρτια ενηµερωµένο προσωπικό, ο ιατρός κ. Λαµπίδης Κωνσταντίνος και οι συνεργάτες του αποσκοπούν στη λεπτοµερή διάγνωση και αντιµετώπιση κάθε µορφής φλεβικής νόσου (κιρσοί, ευρυαγγείες, φλεβικά έλκη, θρόµβωση κ.α.).

Βασιζόµενοι πάντα σε αποδεδειγµένες µεθόδους θεραπείας, εφαρµόζουµε απόλυτα σύγχρονες τεχνικές καθιστώντας την θεραπεία απλούστερη, ανώδυνη και ασφαλέστερη.

Επικοινωνία

Πρόσβαση στο Ιατρείο Αθήνας

Το ιατρείο μας στην Αθήνα βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κηφισίας 39 στους Αμπελόκηπους δίπλα ακριβώς από το ξενοδοχείο President.

Με αυτοκίνητο – κινηθείτε επί της Λεωφόρου Κηφισίας. Το ιατρείο βρίσκεται λίγο πιο πάνω από την διασταύρωση με την Λεωφ. Αλεξάνδρας επί του καθοδικού ρεύματος της Λεωφ. Κηφισίας.

Με μετρό – παίρνετε την Μπλε γραμμή του μετρό και κατεβαίνετε στο σταθμό “Αμπελόκηποι”. Από την εκεί μπορείτε να περπατήσετε προς το ιατρείο (διαδρομή 9 λεπτών). Παίρνετε τη Λεωφ. Αλεξάνδρας και βγαίνετε στη Λεωφ. Κηφισίας και από εκεί κατευθύνετε βόρεια. Το ιατρείο θα βρίσκεται στο αριστερό σας χέρι, πριν το ξενοδοχείο President.

Με λεωφορείο – παίρνετε ένα από τα επόμενα λεωφορεία: 550, Α7, 653 ή τρόλει 3, 10, 14, 19 και κατεβαίνετε στη στάση Ζέρβα. Από την εκεί μπορείτε να περπατήσετε προς το ιατρείο (διαδρομή 1 λεπτού).

Λεωφόρος Κηφισίας 39 – Αμπελόκηποι

210 69 29 476

210 69 29 326

Ιατρείο Κορίνθου

Το Ιατρείο της Κορίνθου βρίσκεται στο Ιατρικό Κέντρο «MEDI CENTER» στο κέντρο της πόλης όπου σε ένα µοντέρνο και καλαίσθητο περιβάλλον ο ιατρός κ. Λαµπίδης Κωνσταντίνος και οι συνεργάτες του παρέχουν υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες µε γνώµονα πάντα τους ασθενείς και τις ανάγκες τους.

Εξοπλισµένο µε όλα τα απαραίτητα σύγχρονα µέσα, στο Αγγειολογικό µας Κέντρο µπορούν να αντιµετωπισθούν, τόσο σε επίπεδο διάγνωσης όσο και θεραπείας και τα πλέον δύσκολα αγγειολογικά – φλεβολογικά προβλήµατα εξασφαλίζοντας στους ασθενείς µας ασφάλεια, αποτελεσµατική θεραπεία και άριστο αισθητικό αποτέλεσµα.

Θα µας βρείτε στο Ιατρικό Κέντρο «Μedi Center», επί της οδού Γ. Παπανδρέου 42, στην Κόρινθο.

Επικοινωνία

Πρόσβαση στο Ιατρείο Κορίνθου

Με αυτοκίνητο – Το ιατρείο βρίσκεται στο κεντρικό δρόμο της οδού Γεωργίου Παπανδρέου 42, στο Ιατρικό Κέντρο MediCenter.

Γεωργίου Παπανδρέου 42 – Κόρινθος

27410852682741085269

Επικοινωνία


Social Media

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ONLINE ΡΑΝΤΕΒΟΥ